Taiteellinen johtaja Pia Hemminkihemminki_pia.jpg

Pia Hemminki on Kirkkonummen kamarikuoron lisäksi lohjalaisten Laurentius-kuoron ja mieskuoro Lohjan Miesten taiteellinen johtaja. Hän on aloittanut musiikkiopintonsa Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa ja jatkanut opintojaan Jyväskylän konservatoriossa. Musiikin Maisteriksi hän on valmistunut Sibelius-Akatemian kirkkomusiikkiosastolta. Kuoronjohtoa Pia Hemminki opiskeli Sibelius-Akatemiassa Matti Hyökin johdolla suorittaen vuonna 1988 kuoronjohdon  B-tutkinnon erinomaisin arvosanoin. Hemminki on toiminut vuonna 1989-1990 Ruotsissa Bergslagenin läänin kuorojen ja kuoronjohtajien kouluttajana. Vuonna 1991 Pia Hemmingille myönnettin kuoronjohtajan tunnustuspalkinto Tampereen Sävel tapahtumassa. Kirkkonummen kamarikuoron taiteellisena johtajana Pia Hemminki on ollut vuodesta 2005.